チョコレイト・サイエンス/Chocolate Science
2月10日(土)13:30から、エキスポセンターで「チョコレイト・サイエンス」が開催されます。
"Chocolate Science" will be held at the Expo Center from 13:30 on Saturday, February 10.
チョコレートの「美味しさ」を物理的に検証し、構造の異なるチョコを作り分けるそうです。
Participants physically validate the "deliciousness" of chocolate and make different chocolate with different structure.
- 対象:中学生以上~大人(乳・大豆アレルギーのある方はご参加頂けません。)
- 持ち物:エプロン、三角巾、飲み物(水、お茶、麦茶など試食の口直し用の飲み物)
- 定員:30名(先着順)
- 費用:300円(入館料別途)
- Intended participants: middle school student and older (people with milk and/or soybean allergy cannot participate)
- What to bring:apron, head kerchief, drink (water, tea, etc. to remove a taste)
- Maximum number of participants:30 people, first-come-first-served basis.
- Participation fee:300 yen (plus the entrance fee of the center.)
こちらのサイトでお申込み頂けます。
The registration site is only in Japanese, but it is not too difficult to fill in.
(I’m sure the Dr. Usami, the lecturer, and other people can help you in English.)